Word jij ook zorgcommando bij het acute thuiszorgteam
van Veilig Thuis? 

Veilig Thuis Verpleegkundig Team is het team dat ambulante (niet geplande) acute zorg biedt in de regio Zoetermeer en Midden-Holland. Dat is thuiszorg, maar dan op een acute basis, vaak bij mensen die in nood verkeren. Om acute zorgmedewerker te worden heb je ook iets meer nodig dan alleen je opleiding MBO-4 verpleegkunde. Als zorgcommando heb je inventiviteit, doorzettingsvermogen, een dosis gezond verstand en zeker lef nodig. 

Welke zorg-file heb je nog niet gezien?

Maar we laten je niet zomaar het veld in gaan. Het is namelijk nogal specifiek werk. Mocht je het type ‘aanpakker’ zijn en het als een uitdaging zien dat geen dag hetzelfde is, dan zorgen we er zeker voor dat je een vliegende start maakt. Je krijgt niet alleen een praktijkmentor toegewezen, dit is een van je nieuwe collega’s, maar je volgt ook trainingen aan de Veilig Thuis Academie. 
Wij zijn momenteel op zoek naar verpleegkundige MBO 4/ HBO-V

Misschien ben je nog niet helemaal overtuigd en wil je gewoon eens praten met een van je toekomstige collega’s, voor je een eerste stap durft te zetten. Dat kan. Als je hier je naam en telefoonnummer achterlaat, word je door een van hen teruggebeld. Vraag ze maar het hemd van hun lijf, want zij vinden het prachtig om over hun baan te vertellen. 

Bel mij of mail voor meer informatie

Ik ben het beste beschikbaar:
’s morgens
’s middags
’s svonds

Omdat onze dienstverlening zich uitbreidt in de regio, hebben wij regelmatig nieuwe vacatures. Zit je nu nog op je plek maar wil je in de toekomst een baan met meer uitdaging? Laat hier dan jouw gegevens achter. We zullen je dan van beschikbare functies op de hoogte houden. 

Houd mij op de hoogte