Actueel

Samen dragen we zorg voor een veilige thuissituatie voor cliënten. Hoe ervaren verpleegkundigen hun werk? Wat doen hulpverleners in een noodsituatie? Lees en leef mee met onze mensen die situaties uit de dagelijkse praktijk met u delen.

Nieuws & blog

Mevrouw De Groot ademt niet meer en ik voel ook geen pols

21 juni 2018

Ik heb nachtdienst en ben samen met mijn collega Ninette aan het werk als om 6.00 uur de telefoon gaat: “Hoi Miranda met Carla van de Zorgcentrale. Ik krijg net een alarm binnen van mevrouw de Groot.

Meer lezen

Hier moet een hoogwerker aan te pas komen

17 mei 2018

Een aantal maanden geleden belt ‘s avonds om twaalf uur de zorgcentrale. “Goedenavond Miranda met Agnes, zorgcentrale. Om meteen met de deur in huis te vallen. Kan jij met spoed je collega Kees assisteren bij een cliënt?” 

Meer lezen

Als ze maar niet overleden is

19 april 2018

Tijdens mijn weekenddienst word ik om 16:00 uur gebeld door de zorgcentrale. “Miranda met Mieke, ik krijg een alarm binnen van mevrouw Goedhart. Het lukt me niet om een spreek-luister-verbinding via het alarmkastje met haar te krijgen.

Meer lezen

Ik ruik de geur van alcohol

15 maart 2018

Het is mijn laatste nachtdienst. Aangekomen op kantoor beginnen mijn collega en ik aan de overdracht. “Je kan meteen aan de slag Rik”, zegt m’n collega Bart, “een valpartij in Zoetermeer. Het is meneer van Dijk.” 

Meer lezen
Snel ter plaatse
Vast team
Heldere rapportage

Het Team

Het team van Veilig Thuis bestaat uit gekwalificeerde verpleegkundigen. Bij driekwart van de ongeplande zorgvragen zijn verpleegtechnische handelingen noodzakelijk. De verpleegkundigen kunnen de juiste zorg direct uitvoeren of de hierbij benodigde zorgverleners met spoedinschakelen.

Veilig Thuis Verpleegkundig Team B.V.    Noordkade 64A 2741 EZ Waddinxveen (ZH)    contact@verpleegkundigteam.nl    VerpleegkundigTeam.nl